Gå till innehåll
Nyhet

Talesperson för USA:s utrikesdepartement: "Jag älskar klingoner."

Rekommenderade inlägg

Relationen mellan USA och det Klingonska Imperiet är en komplex sådan. Under den tidigare administrationen http://www.youtube.com/watch?v=Tb8jy2bEt-M, och många har gått och undrat hur USA skulle reagera. Det är välkänt att Obama är en skicklig rymdkrigare, och hans associationer med kända vulcaner och stjärnflotteofficerer har skapat mycket osäkerhet bland klingonerna.

 

Spänningarna har dock lättat något på senaste tiden, särskilt sedan Obama har avslöjat att han inte är Spock, inte har jedi-krafter och inte planerar att bygga en dödsstjärna. Kanske var det just därför som klingonerna nyligen valde att skicka en kärlekssång till jorden, och att dessutom sända en av deras mest erfarna diplomater till New York.

 

Diplomatin verkar har gett resultat, för idag gick Jen Psaki, talesperson för USA:s utrikesdepartment, ut med ett otvetydigt budskap:

 

 

Den här ganska lustiga berättelsen har dock en betydligt mer allvarsam sida till sig. Just nu pågår fredsförhandlingar mellan regeringarna för Israel och Palestina, och det råder många skilda åsikter om vad som bör göras, och även vad USA:s roll bör vara i diskussionerna. Klingoner kom på tal eftersom en satiriker nyligen har gjort flera offentliga framträdanden utklädd till USA:s utrikesminister John Kerry, och då bland annat sagt att "Jerusalem är heligt för alla religioner; judar, kristna, muslimer, buddhister, klingoner och hober."

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×