Jump to content

Talesperson för USA:s utrikesdepartement: "Jag älskar klingoner."


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Relationen mellan USA och det Klingonska Imperiet är en komplex sådan. Under den tidigare administrationen http://www.youtube.com/watch?v=Tb8jy2bEt-M, och många har gått och undrat hur USA skulle reagera. Det är välkänt att Obama är en skicklig rymdkrigare, och hans associationer med kända vulcaner och stjärnflotteofficerer har skapat mycket osäkerhet bland klingonerna.

 

Spänningarna har dock lättat något på senaste tiden, särskilt sedan Obama har avslöjat att han inte är Spock, inte har jedi-krafter och inte planerar att bygga en dödsstjärna. Kanske var det just därför som klingonerna nyligen valde att skicka en kärlekssång till jorden, och att dessutom sända en av deras mest erfarna diplomater till New York.

 

Diplomatin verkar har gett resultat, för idag gick Jen Psaki, talesperson för USA:s utrikesdepartment, ut med ett otvetydigt budskap:

 

 

Den här ganska lustiga berättelsen har dock en betydligt mer allvarsam sida till sig. Just nu pågår fredsförhandlingar mellan regeringarna för Israel och Palestina, och det råder många skilda åsikter om vad som bör göras, och även vad USA:s roll bör vara i diskussionerna. Klingoner kom på tal eftersom en satiriker nyligen har gjort flera offentliga framträdanden utklädd till USA:s utrikesminister John Kerry, och då bland annat sagt att "Jerusalem är heligt för alla religioner; judar, kristna, muslimer, buddhister, klingoner och hober."

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...