Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Continues ser sig i spegeln, Star Trek: Axanar får två nya skådespelare, m.m.

Rekommenderade inlägg

BildSedan har vi Tony Todd, som är känd för flera roller i olika Star Trek-serier, framför allt som Worfs broder Kurn, och även en äldre Jake Sisko i det berömda Deep Space Nine-avsnittet The Visitor.

 

Liksom kollegan J.G. Hertzler verkar han dock ha lämnat det Klingonska Imperiet bakom sig, för i Star Trek: Axanar kommer han att slåss för Stjärnflottan som amiral Ramirez.

 

 

 

Samtidigt fortsätter arbetet på Star Trek: Renegades, och tidigare idag meddelade de via sin Facebook-sidan att de har "låst" filmen, vilket innebär att klippningen är färdig så att de kan fokusera på att lägga till specialeffekter, musik och övrigt ljud.

 

BildDen planerade fanserien Star Trek Begins har inga stora namn att förlita sig på, men produktionen rullar på för fullt, med planer på att släppa pilotavsnittet Perish Discretion senare i år.

 

Produktionen deltog nyligen i kampanjen Slates for Sarah och uppkallade en klappa efter Sarah Jones, en kameraassistent som avled i februari efter att hon blivit påkörd av ett godståg under en pågående inspelning (flera andra medlemmar av produktionen skadades också).

 

 

 

Sist men inte minst så är den omtyckta radiodramaserien Star Trek: The Continuing Mission på väg tillbaka efter flera års uppehåll. Nästa avsnitt heter Cathedral In The Void och ska släppas i maj.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×