Jump to content

Se första scenen ur Star Trek: Horizon


Nyhet
 Share

Recommended Posts

 

Pengar rullar in som de ska; det går bra nu! Med tolv dagar kvar på sin Kickstarter-kampanj har Star Trek: Horizon av Tommy Kraft redan samlat in 16 245 dollar (målet var $10 000). Nu har Kraft tagit nästa steg i sin marknadsföring och gjort den första scenen ur filmen fritt tillgänglig på nätet. Reaktionerna har hittills varit blandade, men mestadels positiva, och filmen kommer med all sannolikhet att attrahera mycket ny uppmärksamhet till Kickstarter-kampanjen.

 

ramirez_140507.jpg

 

I övriga fanfilmsnyheter kan nämnas att Axanar-gänget under helgen filmat många av scenerna till kortfilmen Prelude to Axanar, som är upplagd som en historiedokumentär som förklara bakgrunden till handlingen i Star Trek: Axanar. På bilden ser vi Tony Todd förbereda sig inför en scen som amiral Ramirez.

 

Samtidigt kämpar Star Trek: Equinox forfarande med uppnå sitt Kickstarter-mål, men med tre dagar kvar och blott 37% av beloppet insamlat ser det inte särskilt ljust ut. I dagarna har de skapat en privat Facebook-grupp för alla som har lovat att bidra till projektet, där de bland annat kan ladda ner en tidig version av manuset till filmen.

 

Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...