Gå till innehåll
Nyhet

Rykte: Star Trek XIII börjar spelas in i Vancouver den 15 april

Rekommenderade inlägg

BildStar Trek XIII har varit igenom ett regibyte och ett skrivarbyte, och nu ser det ut som om det kanske blir ett miljöbyte. Nu uppger nämligen nöjesnyhetstjänsten On Location Vacations att åtminstone delar av den kommande Star Trek-filmen ska spelas in i Vancouver, och detta med start redan den 15 april.

 

On Location Vacations är en webbaserad nyhetstjänst som riktar sig till fans som vill vara just "on location" när det händer saker, och rapporterar bland annat om inspelningsplatser och statistuttagningar. Deras källa för den här nyheten är Twitter-användaren @lemon_buzz, som i dagarna även har rapporterat att den efterlängtade antihjältefilmen Deadpool ska spelas in i Vancouver.

 

En kort granskning av deras nyhetsarkiv visar att On Location Vacations har levererat tillförlitlig information om inspelningsplatser förr (bland annat med hjälp av @lemon_buzz), och deras Twitter-konto följs av bland annat @ParamountUK, @TrekMovie och @MovieZine, vilket kan anses ge dem ett visst mått av trovärdighet. Den här nyheten stämmer även överens med tidigare uppgifter om att merparten av filmen ska spelas in i Vancouver, en flytt som till stor del motiveras av skatteskäl.

 

Då detta är en ny källa för oss väljer vi dock att ta det säkra före det osäkra och betrakta detta som ett rykte till vidare.

 

Star Trek 3 has an official start date of April 15th using Vancouver Film Studios @olv #yvrshoots

— Lindsay B (@lemon_buzz)

January 20, 2015
Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×