Jump to content

Vila i frid, Tom Towles


Nyhet

Recommended Posts

vatm_150407.jpg

Tom Towles har gått ur tiden. Många kommer att minnas skådespelaren för alla hans framträdanden i olika rysare och skräckfilmer, och inte minst för hans roll som seriemördaren Otis i kultklassikern Henry: Portrait of a Serial Killer. Trekkies och trekkers kommer dock att minnas som den olycksalige klingonske officeren Hon'Tihl i DS9-avsnittet Dramatis Personae och astrofysikern Dr. Vatm i Voyager-avsnittet Rise.

 

Towles gjorde en karriär utav att gestalta brutala massmördare och allsköns rötägg, och han säger sig ha blivit stolt över hur mycket folk föraktade många av hans rollfigurer, men när man ser honom i intervjuer - såsom

- är den bild som träder fram snarare ett porträtt av en glad och vänlig man som älskade sitt arbete. "Vi kommer att minnas honom för hans smittsamma leende och den kärlek han visade sin familj, sina vänner och sina fans," skriver hans agentur TnT Talent Management i ett uttalande. "Det var inte många som kände den varmhjärtade man som dolde sig under hans hårdkokta yttre."

 

Tom Towles avled den 2 april på ett sjukhus i Pinellas, Florida efter att ha drabbats av komplikationer till följd av ett slaganfall. Han var 71 år gammal.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...