Gå till innehåll
Nyhet

Idris Elba och Chris Pine slåss om rampljuset i senaste #ToBoldlyGo-videon

Rekommenderade inlägg

Ännu en vecka, ännu en kampanjvideo för Star Treks Omaze-tävling, där deltagare skänker pengar till välgörenhet samtidigt som de tävlar om en statistroll i nästa Star Trek-film. Sex vinnare kommer även att vinna två platser vardera till filmens To Boldly Go-besättning, som kommer att flygas ut till Vancouver för att se Star Trek skapas från bakom kulisserna.

 

Den här veckan får vi se Chris Pine och Idris Elba kivas om vem som ska få sitta i kaptensstolen ombord stjärnskeppet Enterprise. Det skulle eventuellt kunna vara en ledtråd om deras rollfigurers relation i den kommande filmen, men det lär dröja ett bra tag innan vi vet om sådant är fallet.

 

Någonting vi däremot vet sedan länge är att Star Trek Beyond filmas under täcknamnet Washington. Det har varit känt sedan åtminstone ett halvår tillbaka, och täcknamnet har inte lyckats hindra Star Trek-fans från att lista ut var inspelningarna sker. Det verkar som att produktionen har accepterat detta, för i den nya videon får vi se en klappa med den vilseledande logotypen på.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×