Jump to content

Specialvisning av Doctor Who på svenska biografer


Recommended Posts

Inför den engelska säsongsstarten av Doctor Who i slutet av september väljer flera biografer tillhörande Folkets Hus och Parker att framföra en specialvisning i 3D som hjälper Doctor Who-älskare att klara sig fram till premiären. 

 

Det blir en helkväll bestående av en introduktion av Steven Moffat (3D) och avsnitten Dark Water och Death in Heaven från förra säsongen (3D). Därefter får vi se en brygga mellan säsong 8 och 9, kallad The knight´s disciple och detta blir ju den första nyheten då detta specialavsnitt inte visats på brittisk TV. Kvällen avslutas med bortklippta scener i 2D från avsnittet Ohila samt en intervju med Peter Capaldi (Doktorn), Jenna Coleman (Clara) och Steven Moffat (manusförfattare och producent). 

 

I skrivande stund planeras visningar i Göteborg, Norrköping, Stockholm och Tumba. Datumen är den 16 eller 23 september, beroende på ort. Läs mer under källa nedan, där alla visningar uppdateras. 

 

Folkets Hus och Parker har även tidigare visat vissa avsnitt av Doctor Who, bland annat det mycket omtalade 50-årsavsnittet 2014. 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...