Jump to content

Star Trek Beyond på plats i Dubai


Nyhet

Recommended Posts

Efter sommarens inspelningar i Vancouver har Star Trek Beyond nått sin sista anhalt, och igår höll delar ur produktionslaget en presskonferens på hotellet Burj Al Arab i Dubai. Nu väntar två veckor av inspelningar i Dubai, där man hoppas få en glimt av hur framtidens städer kommer att se ut.

 

"Vi letade efter framtiden, och vi fann den i Dubai." Med de orden inledde verkställande producent Jeffrey Chernov presskonfersen, som innehöll mycket beröm för värdstaden. "Vi ville hitta en väldigt vertikal stad. I samtal med Justin [Lin] framträdde en väldigt tydlig bild av hur vi ville konstruera den här filmen. Vi letade över hela världen, men jag sa att jag vet den bästa platsen att spela in den här filmen, och det är i Dubai. Så, många av våra utomhussekvenser kommer att spelas in här, och Dubai kommer att representera hur gränslandet kan tänkas se ut."

 

 

Vi fick nyligen veta att Paramount har valt att skjuta på filmens premiär med två veckor, vilket tros vara en konsekvens av att man inte kunnat hålla den väldigt pressade tidsplanen. Regissören Justin Lin är definitivt medveten om utamningen, men verkar samtidigt ivrig att ta tjuren vid hornen.

 

"Att göra en film av den här storleksgraden med den tid vi har på oss är egentligen rätt galet, men jag tror att man antingen kan kämpa med det eller bara acceptera det och ta det till sig, och jag är så glad att jag hade Doug [Jung] och Simon [Pegg] redan från starten i januari. Jag kände i alla fall själv att det fanns en väldig vilja att ta sig framåt och skapa engagemang... Jag kommer själv från indiefilmsvärlden, och på ett sätt känns det nästan som att vi skapar världens största indiefilm någonsin."

 

 

Star Trek Beyond kommer att bli den första Star Trek-filmen som spelas in sedan Leonard Nimoys bortgång, och det är någonting som känns väldigt signifikant för hans arvtagar, Zachary Quinto.

 

"Han blev nästan som en far för mig, allteftersom vår relation utvecklades. Jag var i nära kontakt med både honom och hans familj framåt slutet, och hans bortgång berörde mig väldigt djupt. Samtidigt känner jag nu när jag återvänder till rollen att jag uppskattar rollens signifikans och mitt ansvar ännu mer än tidigare. Leonard hade ett så starkt och så positivt inflytande på miljontals personer genom sin gestaltning av den här karaktären, och jag känner att det han och Gene Roddenberry skapade är så unikt, och att det finns ett sådant djup bakom det hela, att jag tror att det finns någonting som många människor kan uppskatta och relatera till på en väldigt känslomässig nivå. Vi vill alltid göra vårt bästa som skådespelare, men för mig finns det nu en ytterligare aspekt som kommer sig av att jag vill hedra min käre vän, och för att hedra det verk som han jobbade så hårt för att skapa."

 

Inspelningarna kommer att ske i Dubai under två veckors tid, varefter filmen väntas vara redo för att gå in i postproduktionsskedet.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...