Gå till innehåll
Nyhet

Ställ dina frågor till Walter Koenig ikväll

Rekommenderade inlägg

"Reddit? Ah, you mean Рeддит! Of course! It was invented in Russia!"

 

Har du en fråga du alltid har velat ställa till Walter Koenig, mer känd som Pavel Chekov? Då ska du passa på ikväll vid klockan 20, när skådespelaren håller i en AMA-frågestund på Twitter.

 

AMA står för "Ask Me Anything", och är en möjlighet för kändisar (och ibland icke-kändisar) att kommunicera direkt med såväl inbitna fans som uttråkade nätsurfare.

 

Frågestunden kommer att hållas på underredditen /r/iama, och för att delta krävs att man har registrerat sig för ett Reddit-konto.

 

 

Walter Koenig är just nu upptagen med att göra reklam för Star Trek: Renegades, en fanproducerad serie som släppte sitt första avsnitt i augusti. Nu pågår en Kickstarter-insamling för det andra och tredje avsnittet, och produktionslaget har sju dagar på sig att dra in de nästan 90 000 dollar som saknas för nå slutmålet på $350 000.

 

Walter Koenig har varit med i flera fanproduktioner, bland annat fanfilmen Star Trek: Of Gods and Men och ett avsnitt av fanserien Star Trek: New Voyages. Detta kan dock komma att bli hans sista, för Koenig själv har sagt att efter snart 50 år i Stjärnflottans tjänst börjar det bli dags att låta Chekov dö. Star Trek, menar han, har alltid varit framåtblickande, och måste undvika att "leva i det förgångna".

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×