Jump to content

Ställ dina frågor till Walter Koenig ikväll


Nyhet
 Share

Recommended Posts

"Reddit? Ah, you mean Рeддит! Of course! It was invented in Russia!"

 

Har du en fråga du alltid har velat ställa till Walter Koenig, mer känd som Pavel Chekov? Då ska du passa på ikväll vid klockan 20, när skådespelaren håller i en AMA-frågestund på Twitter.

 

AMA står för "Ask Me Anything", och är en möjlighet för kändisar (och ibland icke-kändisar) att kommunicera direkt med såväl inbitna fans som uttråkade nätsurfare.

 

Frågestunden kommer att hållas på underredditen /r/iama, och för att delta krävs att man har registrerat sig för ett Reddit-konto.

 

 

Walter Koenig är just nu upptagen med att göra reklam för Star Trek: Renegades, en fanproducerad serie som släppte sitt första avsnitt i augusti. Nu pågår en Kickstarter-insamling för det andra och tredje avsnittet, och produktionslaget har sju dagar på sig att dra in de nästan 90 000 dollar som saknas för nå slutmålet på $350 000.

 

Walter Koenig har varit med i flera fanproduktioner, bland annat fanfilmen Star Trek: Of Gods and Men och ett avsnitt av fanserien Star Trek: New Voyages. Detta kan dock komma att bli hans sista, för Koenig själv har sagt att efter snart 50 år i Stjärnflottans tjänst börjar det bli dags att låta Chekov dö. Star Trek, menar han, har alltid varit framåtblickande, och måste undvika att "leva i det förgångna".

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...