Gå till innehåll
Nyhet

Smakprov av Star Trek Beyond på Dubai International Film Festival

Rekommenderade inlägg

När får vi se en första trailer av Star Trek Beyond? Det vet vi inte riktigt än, men någon gång under de kommande nio dagarna kommer filmentusiaster i Dubai att bjudas på en exklusiv förhandstitt som en del av Dubai International Film Festival.

 

Det är ännu okänt hur omfattande denna förhandstitt kommer att vara, men enligt den arabemiratiska tidskskriften The National så har arrangörer utlovat en "sizzle" av filmen. Begreppet "sizzle" används ofta inom filmbranchen för att beskriva en kort reklamfilm som används för att skapa intresse och locka eventuella investerare eller distributörer, även om det sannolikt inte är syftet i det här fallet.

 

Det är även oklart när vi kan tänkas se en filmtrailer på internet eller i biografer, men den första trailern utgör ofta utskottet för en intensifierad reklamkampanj, så det är bara att hålla tummarna. Det finns även en förhoppning om att det kommer att visas en teaser inför visningar av Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, men detta är än så länge bara spekulation.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×