Jump to content

Smakprov av Star Trek Beyond på Dubai International Film Festival


Recommended Posts

När får vi se en första trailer av Star Trek Beyond? Det vet vi inte riktigt än, men någon gång under de kommande nio dagarna kommer filmentusiaster i Dubai att bjudas på en exklusiv förhandstitt som en del av Dubai International Film Festival.

 

Det är ännu okänt hur omfattande denna förhandstitt kommer att vara, men enligt den arabemiratiska tidskskriften The National så har arrangörer utlovat en "sizzle" av filmen. Begreppet "sizzle" används ofta inom filmbranchen för att beskriva en kort reklamfilm som används för att skapa intresse och locka eventuella investerare eller distributörer, även om det sannolikt inte är syftet i det här fallet.

 

Det är även oklart när vi kan tänkas se en filmtrailer på internet eller i biografer, men den första trailern utgör ofta utskottet för en intensifierad reklamkampanj, så det är bara att hålla tummarna. Det finns även en förhoppning om att det kommer att visas en teaser inför visningar av Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, men detta är än så länge bara spekulation.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...