Jump to content

Simon Pegg kritiserar första Star Trek Beyond-trailern, ber fans ha tålamod


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Den första trailer-filmen för Star Trek Beyond har fått en hel del kritik, och till och med regissören Justin Lin erkänner att den har en del problem. Nu har manusförfattaren Simon Pegg kritiserat trailern, samtidigt som han lovar att de fans som längtar efter en mer traditionell Star Trek-film inte kommer att bli besvikna.

 

Hey U Guys: Vi har precis sett Star Trek-trailern... Vad har du för tankar om den och hur har reaktionen varit hittills?

 

Simon Pegg: Ja, den var väldigt actionladdad ... vilket kom som något av en överraskning! Det slår mig som att marknadsföringsavdelningen försöker säga att det här är en film som vem som helst kan se om man tycker om roliga filmer med mycket action.

Men den här filmen har så mycket mer! Jag blev inte stormförtjust i trailern eftersom jag vet att den här filmen har så mycket mer att erbjuda; mycket mer handling och mer karaktärsrelaterade grejer och en hel del mer av vad jag skulle kalla "Star Trek-grejer"!

Men, ni vet, de måste locka en bred publik; de måste slå på trumman! Så, till alla Star Trek-fans där ute vill jag mest säga: Håll ögonen öppna och ha tålamod!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...