Gå till innehåll
Nyhet

Entertainment Tonight bakom kulisserna på Star Trek Beyond

Rekommenderade inlägg

et_sulu_cho_160116.jpg

En dryg månad efter den första trailern så är vi fortfande rätt hungriga efter ny information om Star Trek Beyond. Entertainment Tonight har gått bakom kulisserna på årets nya Star Trek-film och lärt sig en del nyheter både om produktionen och om handlingen. I den här artikeln undviker vi spoilers, men ursprungsartikeln inkluderar en ganska spännande detalj om en av karaktärerna.

 

I den trettonde Star Trek-filmen har Enterprise avverkat två år av sitt femåriga uppdrag, och skeppet börjar visa tecken på . Många i besättningen har drabbats av hemlängtan, och detta kommer att leda till en del avslöjanden om hur våra hjältar är när de inte bär uniform.

 

Någonting som inte lär avslöjas på ett tag är dock filmens manus. Karl Urban berättar att alla fysiska manus är skrivna på rött papper för att göra dem svårare att kopiera, och varje exemplar bär ägarens namn. Även om någon skulle få för sig att läcka manuset räcker det inte att ta bort namnet; varje manus har även en del unika stavfel och andra detaljer som gör att det går att spåra en läcka tillbaka till källan.

 

bones_uniform_160116.jpg

 

Vi får även en närmare titt på den här filmens uniformer. "Den är lite mer retro, vilket jag gillar," berättar Karl Urban. "Så här inför femtioårsjubiléet har designerna gjort en fantastisk insats för att ge en liten vink till Star Treks förflutna."

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...