Jump to content

Tony Todd: "Jag är förhandstippad för en roll i nya TV-serien"


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Star Trek-alumnen Tony Todd var en av gästerna på skräckfilmsmässan Days of the Dead i Atlanta för ett par veckor sedan, där han bland annat intervjuades av podcastprogrammet MORTIS. Diskussionen handlade framför allt om hans koppling till skräckgenren, men intervjuaren David Ward passade även på att ställa en fråga om hans inblandning i fanproduktionen Axanar, som ligger på is sedan CBS kallat produktionslaget inför domstol för upphovsrättsbrott.

 

Skådespelaren lämnade produktionen redan innan CBS blev involverade, men ville inte säga så mycket mer än att han kände att någonsting inte stod rätt till bakom kulisserna; en känsla som bara förstärktes när regissören Christian Gossett lämnade produktionen. Todd har tidigare uttalat sig väldigt negativt om Axanar Productions och huvudmannen Alec Peters, men i den här intervjun önskade han dem väl.

 

Samtidigt överraskade han med avslöjandet att han var med på "kortlistan" för en roll i den nya Star Trek-serien som ska ha premiär nästa år. Han avslöjar inte vilka han har pratat och säger själv att det lär ta mer än ett halvår innan alla roller är tillsatta, så det kan vara värt att ta den här nyheten med en nypa salt. Många fans har dock redan yttrat sin entusiasm inför att se en av Star Treks mest populära gästskådespelare i en mer regelbunden roll.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...