Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Beyond i rubrikerna 13 april 2016

Rekommenderade inlägg

  • Går du och väntar på nästa Star Trek Beyond-trailer? Då får du hålla dig till tåls tills maj, uppger Collider.com. Paramount väntar med att starta marknadsföringen för filmen ordentligt till ett icke-namngivet fanevent i Los Angeles nästa månad, skriver sidan.
  • Beyond kommer att vara en originalberättelse och inte en samling av de största hitsen från Star Treks historia. Det berättade Simon Pegg på CinemaCon i måndags, skriver Cinemablend. "Jag tror att äkta Star Trek-fans kommer att älska att filmen har mycket Star Trek i sitt dna. Vi har jobbat hårt för att bibehålla kontinuiteten vi har skapat och kontinuiteten som existerar för Star Trek."
  • Trekkers i Dubai kunde under Comic Con-mässan under förra veckan provsitta kapten Kirks stol från Beyond. Bilder ser du här hos Trektoday.
  • Star Trek Databas kan avslöja att vi kommer att ha en fin tävling i samband med Star Trek Beyonds premiär. Mer information om tävlingen och vad du kan vinna kommer ju närmare vi kommer filmens premiärdatum den 22 juli.

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×