Jump to content

Star Trek Beyond i rubrikerna 13 april 2016


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Går du och väntar på nästa Star Trek Beyond-trailer? Då får du hålla dig till tåls tills maj, uppger Collider.com. Paramount väntar med att starta marknadsföringen för filmen ordentligt till ett icke-namngivet fanevent i Los Angeles nästa månad, skriver sidan.
  • Beyond kommer att vara en originalberättelse och inte en samling av de största hitsen från Star Treks historia. Det berättade Simon Pegg på CinemaCon i måndags, skriver Cinemablend. "Jag tror att äkta Star Trek-fans kommer att älska att filmen har mycket Star Trek i sitt dna. Vi har jobbat hårt för att bibehålla kontinuiteten vi har skapat och kontinuiteten som existerar för Star Trek."
  • Trekkers i Dubai kunde under Comic Con-mässan under förra veckan provsitta kapten Kirks stol från Beyond. Bilder ser du här hos Trektoday.
  • Star Trek Databas kan avslöja att vi kommer att ha en fin tävling i samband med Star Trek Beyonds premiär. Mer information om tävlingen och vad du kan vinna kommer ju närmare vi kommer filmens premiärdatum den 22 juli.

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...