Gå till innehåll
Nyhet

20 maj släpps nästa Beyondtrailer

Rekommenderade inlägg

I samband med ett stort event på Paramount Studios i Los Angeles för att fira att Star Trek fyller 50 år släpps nästa trailer för Star Trek Beyond. Eventet förväntas att starta marknadsföringen för filmen på riktigt, skriver Treknews.net.

 

Vanliga trekkers kan vinna biljetter till händelsen genom att spela in en femtio sekunder lång video där du berättar varför du är just den som skall få komma. Totalt 50 vinnare kommer att få biljetter, flygresa och hotell betalt. Tyvärr är tävlingen bara öppen för boende i USA, Kanada, Australien och Storbritannien. Så vill du vara med så får du snabbt flytta till något av de nämnda länderna...

 

I Europa har dock marknadsföringen för Beyond smygstartat. I Basel i Schweiz på Fantasy Basel-konventet fick besökarna ansiktsmåla sig som figuren Jaylah som spelas av Sofia Boutella, skriver Trekcore.com. Och på tal om Boutella så återvände hon i dagarna till Paramount för att spela in sin röst till några scener, skriver samma sida. Orsaken är att ljudet inte blev tillräckligt bra när de spelade in scenerna första gången. Regissören Justin Lin var även han på plats. 

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...