Jump to content

TrekCore lottar ut biljetter till fan-eventet den 20 maj (resa ingår ej)


Nyhet
 Share

Recommended Posts

enter_the_beyond_small_160510.jpg

Snart är det dags: Vi kommer att få en ny trailer för den kommande filmen Star Trek Beyond, och detta lär också bli startskottet för en mer intensiv marknadsföringskampanj!

 

Riktigt när trailern kommer att nå allmänheten är ännu oklart, men redan om tio dagar kommer den att visas på ett fan-event i Los Angeles. Deltagare kommer även att få se nya klipp från den kommande filmen, ställa sina frågor till skådespelare och produktionslaget, med mera.

 

Den senaste veckan har Paramount hållt en tävling där 50 fans har vunnit varsitt par biljetter till evenemanget, och en förstaprisvinnare har även vunnit ett resepaket med flygbiljetter till Los Angeles med två nätters hotellvistelse.

 

 

Det fanns dock en viktig skavank: Tävlingen var bara öppen för boende i USA, Kanada, Storbritannien och Australien. Nu har dock fansidan TrekCore en egen tävling, där tio läsare kan vinna varsitt par biljetter till eventet. Allt man behöver göra är att lämna en kommentar på tävlingssidan med svaret på frågan "Vilken av de tolv redan släppta Star Trek-filmerna är din favorit?"

 

Den här gången finns ingen begränsning rörande nationalitet, men däremot måste vinnaren ta sig till Los Angeles och hem igen för egen maskin. Själv har jag tyvärr vare sig tid eller råd att delta, men om du själv har det så är det bara att klicka här och lämna en kommentar!

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...