Gå till innehåll
Nyhet

Cannes Lions: Vilka seminarier ska vi streama för allmänheten?

Rekommenderade inlägg

cannes_lions_160514.jpg

Hungrig på mer information om Star Trek Beyond? Den 22 juni kommer Simon Pegg, Chris Pine och Zachary Quinto att hålla ett seminarium, men kommer det att bli ett av de som streamas direkt på nätet? Bara om det får tillräckligt många röster!

 

Den 18 juni går Cannes Lions International Festival of Creativity av stapeln. Den åtta dagar långa festivalen belyser skapande och kreativ marknadsföring, och den 22 juni kommer ett av seminarierna att handla om Star Trek Beyond. På scen har vi radarparet Chris Pine och Zachary Quinto, och även manusförfattaren och Scotty-spelaren Simon Pegg, som tillsammans kommer att prata om hur man omvandlar en klassisk franchise för en modern publik, och vilka kreativa friheter man kan ta när man arbetar med sådana ikoniska karaktärer och miljöer.

 

 

Varje dag kommer Cannes Lions att direktsända ett seminarium på sin YouTube-kanal, men vilka det blir är upp till tittarna. På deras hemsida kan man rösta på ett seminarium för varje festivaldag, och Star Trek-seminariumet finner du alltså under "Wednesday 22 June".

 

Det går inte att se resultaten, så vi har ingen aning hur Star Trek ligger till i omröstningen. Kan världens trekkies landa skeppet Enterprise på topp?

 

 

På tal om Cannes så har staden smyckats med Star Trek Beyond-reklam, lagom till den berömda filmfestivalen Festival de Cannes. Du finner bilder på flera av installationerna på TrekCore.

 

cannes_moviemantz_160514.jpg

Nöjesreportern Scott Mantz på plats i Cannes. (via @MovieMantz)

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×