Jump to content

Cannes Lions: Vilka seminarier ska vi streama för allmänheten?


Nyhet
 Share

Recommended Posts

cannes_lions_160514.jpg

Hungrig på mer information om Star Trek Beyond? Den 22 juni kommer Simon Pegg, Chris Pine och Zachary Quinto att hålla ett seminarium, men kommer det att bli ett av de som streamas direkt på nätet? Bara om det får tillräckligt många röster!

 

Den 18 juni går Cannes Lions International Festival of Creativity av stapeln. Den åtta dagar långa festivalen belyser skapande och kreativ marknadsföring, och den 22 juni kommer ett av seminarierna att handla om Star Trek Beyond. På scen har vi radarparet Chris Pine och Zachary Quinto, och även manusförfattaren och Scotty-spelaren Simon Pegg, som tillsammans kommer att prata om hur man omvandlar en klassisk franchise för en modern publik, och vilka kreativa friheter man kan ta när man arbetar med sådana ikoniska karaktärer och miljöer.

 

 

Varje dag kommer Cannes Lions att direktsända ett seminarium på sin YouTube-kanal, men vilka det blir är upp till tittarna. På deras hemsida kan man rösta på ett seminarium för varje festivaldag, och Star Trek-seminariumet finner du alltså under "Wednesday 22 June".

 

Det går inte att se resultaten, så vi har ingen aning hur Star Trek ligger till i omröstningen. Kan världens trekkies landa skeppet Enterprise på topp?

 

 

På tal om Cannes så har staden smyckats med Star Trek Beyond-reklam, lagom till den berömda filmfestivalen Festival de Cannes. Du finner bilder på flera av installationerna på TrekCore.

 

cannes_moviemantz_160514.jpg

Nöjesreportern Scott Mantz på plats i Cannes. (via @MovieMantz)

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...