Jump to content

Ny Omaze-tävling: Vinn en resa till Star Trek Beyonds världspremiär på Comic-Con


Recommended Posts

beyond_chekov_utomjording_160616.jpg

En ledigt klädd Chekov minglar med en medlem av en av Star Trek Beyonds 50 nya utomjordiska arter. (bild via The Hollywood Reporter)

 

Vill du besöka Comic-Con i San Diego? Svaret hade säkert varit ja redan innan det avslöjades att det är där Star Trek Beyond kommer att ha sin världspremiär den 20 juli. Nu kan du vara med i utlottningen av två biljetter, och alla intäkter går till välgörenhet.

 

För snart ett år sedan höll Paramount Pictures och Bad Robot en tävling i samarbete med Omaze, där sju vinnare fick chansen att se Star Trek Beyond skapas bakom kulisserna, och en av dem fick till och med en statistroll i filmen. Nu är filmen färdiginspelad, och nu ligger fokus istället på premiären.

 

...och just världspremiären kan du vinna både biljett och resa till, tack vare en ny Omaze-tävling. Den här gången kan dock bara en person vinna, och priset är en flygresa, hotellvistelse och premiärbiljetter för två, samt chansen att efterfesta med skådespelarna.

 

 

Precis som förra gången så går de pengar tävlingen drar in till en välgörenhetsorganisation, och den här gången är det organisationen The Mission Continues som främjas. The Continuing Mission är en ideell organisation som har för syfte att hjälpa amerikanska krigsveteraner att återvända till civilsamhället genom att ge dem jobb inom välgörande ändamål såsom att bygga härbärgen, träna servicehundar åt skadade kamrater eller mentorera ungdomar i riskgrupper.

 

Tävlingen pågår fram till den 14 juli, och nordiska medborgare är tillåtna att delta. I samband med att tävlingen utlystes släppte Paramount två nya bilder från filmen, som finns att se på TrekCore.

 

Källa Källa 2 Källa 3

 

[ Till originalnyheten ]

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...