Jump to content

Adam Savage visar upp rekvisita och uniformer från Star Trek Beyond


Nyhet
 Share

Recommended Posts

En sak med Star Trek Beyond som många har lagt märke till ända sedan de första bilderna från inspelningarna läckte är de nya uniformerna. Kirk och Chekov kan ses i nya, blågula uniformer, och många har upptäckt att även de helfärgade uniformerna ser lite annorlunda ut.

 

Två som har fått tillfälle att ta en närmare titt på de nya uniformerna är Adam Savage och Norman Chan, som är två av personerna bakom YouTube-serien Tested. I ett nytt avsnitt får vi följa med dem på förra månadens fanevent, späckat med högupplösta närbilder på nya uniformer och en kort intervju med Chris Pine, Zachary Quinto och Karl Urban.

 

Källa: https://i.ytimg.com/vi/2-AT7hRdyIg/maxresdefault.jpg


I den här videon kallas Kirks nya uniform för en "environmental suit". Enligt TrekCore finns det dock även bevis för att det är en "survival suit", alltså en överlevnadsdräkt. Tiden får utvisa exakt vad för sorts kläder det är, men båda namnen pekar på att detta är en dräkt som är gjord för överlevnad i en viss typ av miljö.

 

Vad gäller de helfärgade uniformerna så har de blivit lite mer uniformt enfärgade. I de två senaste filmerna så har besättningens uniformer haft ett mönster med små kopior av Stjärnflottans logga - den så kallade "deltaskölden" - täckande hela ytan. Sådant är inte fallet med de nya uniformerna, som dessutom har fått mer synliga kragar.

 

uniformer_ja_mfa_relse_beyond_160617.jpg

 

Hela videon finns att se här.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...