Gå till innehåll
Nyhet

[INSTÄLLT] Ställ dina frågor till Pegg, Pine, Quinto och Cho

Rekommenderade inlägg

kn0thing_160617.jpg

Har du en fråga om du vill få besvarad av en av stjärnskeppet Enterprises besättning? Nu får du chansen, tack vare Cannes Lions och Reddit.

 

Minns ni den där omröstningen vi skrev om för ett tag sedan? Den som avgjorde vilket av föredragen under Cannes Lions International Festival of Creativity som skulle streamas på nätet för allmänheten? Det verkar som att Star Trek-fansen fick sin vilja igenom, för i ett inlägg på Reddit skriver kn0thing - en av sidans skapare - att han kommer att leda en frågestund med Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto och John Cho, och han ber Reddit-användare att föreslå och rösta på frågor.

 

Frågor som har ställts hittills är bland annat "Vilka sci-fi-berättelser (förutom Star Trek) har inspirerat er mest?", "Vad är ert mest humoristiska minne från inspelningen?" och "Hur är det att träffa Chewbacca på riktigt?"

 

Om du inte ser den fråga du vill ställa så är det bara att skapa ett konto och skicka in den! Frågestunden kommer att sändas live på onsdag (22 juni).

 

Uppdatering 2016-06-21:

Star Trek-skådespelarna har meddelat att de inte kommer att medverka i evenemanget, utav respekt för den bortgångne Anton Yelchin. (Källa: The Hollywood Reporter)

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×