Jump to content

[INSTÄLLT] Ställ dina frågor till Pegg, Pine, Quinto och Cho


Recommended Posts

kn0thing_160617.jpg

Har du en fråga om du vill få besvarad av en av stjärnskeppet Enterprises besättning? Nu får du chansen, tack vare Cannes Lions och Reddit.

 

Minns ni den där omröstningen vi skrev om för ett tag sedan? Den som avgjorde vilket av föredragen under Cannes Lions International Festival of Creativity som skulle streamas på nätet för allmänheten? Det verkar som att Star Trek-fansen fick sin vilja igenom, för i ett inlägg på Reddit skriver kn0thing - en av sidans skapare - att han kommer att leda en frågestund med Simon Pegg, Chris Pine, Zachary Quinto och John Cho, och han ber Reddit-användare att föreslå och rösta på frågor.

 

Frågor som har ställts hittills är bland annat "Vilka sci-fi-berättelser (förutom Star Trek) har inspirerat er mest?", "Vad är ert mest humoristiska minne från inspelningen?" och "Hur är det att träffa Chewbacca på riktigt?"

 

Om du inte ser den fråga du vill ställa så är det bara att skapa ett konto och skicka in den! Frågestunden kommer att sändas live på onsdag (22 juni).

 

Uppdatering 2016-06-21:

Star Trek-skådespelarna har meddelat att de inte kommer att medverka i evenemanget, utav respekt för den bortgångne Anton Yelchin. (Källa: The Hollywood Reporter)

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...