Gå till innehåll
Nyhet

Darth Vader återvänder till bioduken i december

Rekommenderade inlägg

Filmhistoriens kanske mest populära skurk, Darth Vader, återkommer på bio för första gången sedan 2005. I vinter kommer James Earl Jones på nytt att göra rösten till den legendariska figuren i Rogue One, skriver Entertainment Weekly.

 

Vader kommer dock inte att vara filmens huvudskurk, som utspelas mellan Revenge of the Sith och A New Hope. Filmens ene producent Kathleen Kennedy säger:

-Han kommer att medverka sparsamt i filmen. Men under en nyckelscen, ett strategiskt ögonblick kommer han att spela en stor roll.

 

Filmens skurk är i stället Orson Krennic, officer i imperiet, som strävar efter att försäkra sig om en plats vid Kejsarens sida.

-Det pågår mycket palatsintriger i imperiet där olika personer försöker ta sig upp i hierarkin genom att sabotera för varandra. Det finns inte mycket lojalitet där, säger producenten John Knoll.

 

Vaders roll kommer i stället att vara mer mystiskt lik det vi såg i inledningen av A New Hope, där officerare uttrycker åsikter om att kraften är en myt.

 

Krennic och Vader kommer inte att vara vänner. De är knappt allierade och Krennic känner sig hotad av Vader.

-Vader spelar inte riktigt efter reglerna. Han är närvarande i den militära strukturen, men han är inte styrd av den. Ingen förutom kejsar Palpatine kan styra honom, säger Kiri Hart, som är ansvarig för story development vid Lucasfilm.

 

Rogue One, som handlar om hur en grupp rebeller stjäl planerna för Dödsstjärnan, har premiär i december.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa nytt...