Jump to content

JJ Abrams hoppas på en till Star Trek-film


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Bild via @TikiAmbassador på Twitter: https://twitter.com/TikiAmbassador/status/753658720567996416

JJ Abrams, Justin LIn och Doug Jung på en presskonferens i Los Angeles. (bild via @TikiAmbassador på Twitter)

 

Än så länge är det bara några lyckligt utvalda som har fått se Star Trek Beyond, men det hindrar oss inte från att ställa frågan: Får den en uppföljare?

 

Det pratas ofta om filmerna i Kelvin-universumet som en trilogi, trots att flera av filmens medverkande har förnekat att det skulle vara planen. Många tror således att Star Trek Beyond blir den sista gången vi får träffa Chris Pine med besättning ombord stjärnskeppet Enterprise, och det finns en del saker som tyder på att de har rätt, såsom det faktum att Star Trek Beyond har en lägre budget (150 miljoner dollar) än Star Trek Into Darkness (185 miljoner dollar), och förväntas dra in mindre pengar. Dessutom lär Anton Yelchins bortgång göra det mindre lockande för skådespelarna att återvända, eftersom det skulle kännas tomt utan honom.

 

Nu verkar det dock som att det finns planer på en till film, även om det är långt ifrån bekräftat att det blir en. På en presskonferens i Los Angeles idag fick JJ Abrams frågan om det fanns planer på en till film, på vilket han svarade:

 

"Det är förhoppningsvis någonting som vi kommer att diskutera väldigt snart. Svaret är 100% ja och det är väldigt spännande."

 

 

Det bör påpekas att filmskapare och skådespelare nästan alltid säger att de är intresserade av att göra uppföljare, eftersom det är bra PR ifall att en faktiskt blir av. Dock är det anmärkningsvärt att Abrams gav ett så entusiastiskt svar, vilket skulle kunna vara ett bra tecken.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...