Jump to content

Senaste nytt om Lower Decks


Nyhet

Recommended Posts

Spoilernivå - låg. Innehåller information om karaktärerna utan att avslöja något särskilt om handlingen.

 

För en timme sedan gick vi igenom den nysläppta scenen av Star Trek: Lower Decks och efter att den scenen fick vi även möjlighet att möta de som har rösterna till karaktärerna i denna animerade serie. 

 

Något om karaktärerna

 

Tawny Newsome pratar om fänrik Beckett Mariner om att hon inte alltid spelar inom regelområdet. Hon är lite av en klassens clown, men att hon kan vara det för att hon redan gjort allt arbete som krävts och därför känner att hon kan släppa loss. 

 

Jack Quaid spelar fänrik Brad Boimler, en nörd vars högsta önskan är att bli som någon i ledningen. Älskar att följa reglerna till punkt och pricka. Han menar väl men är oerhört fokuserad. Han har en flickvän som vi kommer att få möta i säsongen. 

 

Eugene Cordero spelar cyborgen Rutherford som älskar allt inom det mekaniska. Det faktum att han själv är hälften maskin är något som gör honom väldigt nöjd. 

 

Noël Wells spelar den fjärde huvudrollen i serien, fänrik Tendi. Tendi är exalterad över allt och har ett fräscht synsätt på allt. Hon är även alltid lika positiv. 

 

Gillian Vigman pratar om doktor T'Ana, som är caitier. T'Ana känner att hon vill göra allt för besättningsmännen ombord, men att hon samtidigt har ett rysligt sätt att hantera dem när de kommer in till henne. 

 

Shaxs (som spelas av Fred Tatasciore) är säkerhetschef ombord och arbetar trots detta efter modellen Skjut först - fråga sen. Han är bajoran. 

 

Jerry O’Connell - kommendörkapten Jack Ransom är nog inte den lättaste personen att arbeta åt och även om han verkligen gillar vad Stjärnflottan står för, kan det ofta hända att han säger och gör saker som man inte skulle kunna komma undan med på andra skepp inom stjärnflottan. Han är Number One på skeppet. Man klan ju fundera på om Jack Ransom är besläktad med Rudolph Ransom som är kapten ombord USS Equinox 

 

Dawnn Lewis - kommendör Carol Freeman känner sig aldrig särskilt bekväm men tar sig själv väldigt seriöst. 

 

Annat smått och gott

Tawny Newsome säger att hon alltid gillat Star Trek och att om hon skulle haft en chans att vara med på ett rymdskepp så skulle hon vara mer fokuserad än vad hennes rollkaraktär är, på att avancera något, att göra rätt beslut, och så vidare. Hon skulle vilja ha mer ansvarsområde men inte så mycket att allting kraschar. Hennes favoritavsnitt är avsnitt 8. 

 

Jack Quaid lovar att det under säsongen blir en hel del besök på skeppets holodäck. 

 

Jerry O'Connell som spelar Number One ombord USS Cerritos är gift med Rebecca Romjin (Number One under Pike) och de är bästa vänner med Jonathan Frakes (Number One under Picard) och när de träffas brukar de skoja om att de är "The Number Ones". 

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...