Gå till innehåll

Mobilspel baserat på Star Trek: Lower Decks kommer under 2022


Nyhet

Rekommenderade inlägg

Minns ni Badgey från Lower Decks, den lille hjälpsamme holodäckskaraktären som blev ond och ville ta över hela universum? Han kommer nu till både android och iOS som ett mobilspel!

 

Vi mötte Badgey första gången i avsnittet Terminal Provocations och han kom tillbaka fyra avsnitt senare i No Small Parts. I förra veckan annonserade företaget East Side Games att de under 2022 kommer lansera spelet Star Trek: Lower Decks - The Badgey Directive för båda android- och iOS-mobiler. Först kommer den till Oceanien (med Australisen i spetsen) och därefter till Nordamerika och Storbritannien. Först därefter överväger de övriga världen som marknad, så även om den lanseras under 2022, kommer vi troligen inte få se den här förrän framåt 2023. 

 

I spelet får du göra sällskap med besättningen i Lower Decks i deras kamp mot en artificiell intelligens (alltså Badgey) som vill ta över universum. 

 

Bilder från spelet:

tbd-screenshots_220301.jpg

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...