Gå till innehåll

SkyShowtime svarar: Därför finns inte Discovery i deras utbud


Nyhet

Rekommenderade inlägg

skyshowtime_221006.pngSedan SkyShowtime lanserades den 20 september för att ersätta Paramount+ har många ställt sig frågan varför Star Trek: Discovery inte finns i deras huvudtjänst, trots att den varit med i den tidigare streamingtjänsten. Då Paramount+ för drygt ett år sedan lanserades över stora delar av världen, bland annat med orden "home for all things Star Trek", kändes bortfallet av denna serie som ett misstag, något vi rapporterat om tidigare

 

Vi har på flera sätt försökt att nå SkyShowtime Sverige för att få svar kring detta, och nu har vi fått ett svar: 

Hej Peter! Utbudet från SkyShowtime kommer skilja sig lite från Paramount+, vi kommer ha delar av utbudet samt nya serier och filmer från Universal pictures, Dreamworks, Sky, Peacock, Paramount pictures, Nickelodeon och Showtime 🎬 Vi har inga planer på att ta in Star Trek Discovery just nu, men vi tar såklart vidare ditt förslag 🤩 Ha en fin dag. /SkyShowtime

Beskedet är alltså att de inte alls tänker ta med Star Trek: Discovery men att detta kan ändras i framtiden. Till andra trekkers har de även sagt att serien Short Treks har samma icke-planerade öde att vänta. 

 

Vi hade kanske inte förväntat oss detta svar, men vi vet från tidigare år att förändringar kan ske om fansen önskar det. Ni som har SkyShowtime behöver därför aktivera er och skriva till streamingtjänsten med frågan om inte alla Star Trek-serier, som ju är Paramount-ägda serier, faktiskt borde samlas i den tjänst som ändå ägs av Paramount. 

 

På frågan om varför vissa, underförstått de som har tillgång till SkyShowtime genom exempelvis Tele2 Play, fortfarande kan se Discovery hade de inget svar på. Möjligen är det något som hänger i ett tag men risken är då stor att den inom kort försvinner även därifrån.  

 

[ Till originalnyheten ]

Länk till kommentar
Dela på andra webbplatser

Var med i konversationen

Du kan skriva ett inlägg nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att skriva inlägg med ditt konto.

Gäst
Svara i detta ämne...

×   Inklistrad som formaterad text.   Klistra in som klartext istället

  Only 75 emoji are allowed.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa nytt...