Gå till innehåll

Starblind

Stjärnflottan
 • Innehållsantal

  86
 • Gick med

 • Besökte senast

Om Starblind

 • Rank
  Flottiljförvaltare

Kontaktmetoder

 • Webbplats URL
  http://

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Plats
  Gästrikland
 • Intressen
  Att åka på nya äventyr.

Senaste besökare till profilen

2 411 profilvisningar
 1. Är det ett skepp eller något annat serien kommer att handla om? Själv vet jag inget om detta, men är jättenyfiken :-)
 2. Starblind

  Nya aliens

  Helt andra recept..låter intressant. Hur skulle dessa kunna se ut? De flesta aliens idag är ju humanoida eller nån typ av jätteinsekter. Voyager har ett avsnitt där de hamnar på en planet som efter ett tag blir kopior av besättningen. Det är ju en variant. Finns det fler?
 3. Starblind

  Nya aliens

  Vilka nya aliens skulle det kunna finnas som inte finns idag i Star treks universum. Klingon m m är ju kul, men vad finns mer? Univerum är stort och jag tänker inte på bakterier och sånt....
 4. Starblind

  Leonard Nimoy firar 80

  Ja grattis mr Spock. Du är ju fortfarande ung... för hur gammal blir en vulcan egentligen.. :lol:
 5. Starblind

  The legend of the seeker

  Hej Jag ser gärna fantasy serien The legend of the seeker på tv6. Just nu är det säsong 2 som visas. Fick höra att serien är nerlagd efter endast 2 säsonger. Nån som vet om det stämmer? Tråkigt isåfall, tycker den är riktigt skoj att se..:-)
 6. Starblind

  Raumpatrouille

  Hittade den här filmen på youtube, lite skoj faktiskt :lol:
 7. Starblind

  God Jul & Gott nytt år!

  Vad tjusigt God jul till er oxå som dessutom hanterar hemsidan så fint..
 8. Starblind

  Skådespelare som inte fick rollen

  Tack Aike för tipset om trivia, :)kul och intressant läsning. Hade ingen aning om att bl a Frank Sinatra Jr ville spela en ailen i Deep space 9. Från IMDB. The character that eventually became Vic Fontaine was written for Frank Sinatra Jr.. in Season 4. Sinatra, despite being a fan of the show, turned it down, declaring that he only wanted to play an alien.
 9. Starblind

  Skådespelare som inte fick rollen

  Jag såg på IMDB att Linda Hamilton hade (som det står i IMDB) en Auditioned for the role of Capt. Kathryn Janeway on "Star Trek: Voyager" (1995). Finns det fler kända skådespelare som har provspelat för Star trek men som av någon anledning inte fick rollen.
 10. Låter jättespännande, hoppas dom kommer fram till något svar. Tyvärr finns ju inte Daniel Jackson att fråga.. :P
 11. har inte satt sin status

 12. Starblind

  Varför science fiction

  Visst är scifi allt mellan himmel och jord..men någonstans så fastnade iallafall jag i denna "värld". För mig handlar scifi bl a om rymresor, tidresor, tekniska framsteg/prylar och det vi inte vet något om idag. Varför är man intresserad av ex Star Trek, Star Wars, Månbas Alfa m m.
 13. Starblind

  Varför science fiction

  Varför är sciense fiction så skoj/facinerande att läsa om och att titta på?? Från wikipedia: Science fiction är en ursprungligen litterär genre, som oftast bygger på vetenskapens framsteg fullt utnyttjade i ett framtida scenario. Varför jag tycker om sciense fiction handlar bl a om vad människan kan göra/utforska utanför det vi känner till idag. Tycker det är mycket underhållande med både böcker och filmer. Tror jag var i yngre tonåren när jag började att läsa min första SF-bok. Sen fastnade jag. Ingen i min bekantskapskrets förstår varför jag tycker om SF därför känns det bra med Startrekdb webbsida som visar att jag inte är ensam om att gilla SF.
 14. Starblind

  Tredje Star Trek-trailern är här

  Vilken trailer..känns jättebra Börja längta ännu mer till premiären Tycker ändå att, jag som är van med de gamla rollerna, att det känns det lite skumt med nya skådespelare. :blink:
 15. Starblind

  Vad ska nästa...

  Då bör du titta på Enterprise igen för det var precis vad den serien handlade om. Själv har jag svårtr att placera in en ny serie i tidslinjen. Bakåt i tiden har redan gjorts (Ent), i framtiden (Tidskriget etc.) känns knepigt att få fram bra teknologimässigt. "Nutid" har ju redan 3 serier som utforskar. Jag skulle kunna tänka mig en serie miniserier nu som kan utspelas lite när som helst med olika skådisar (billigt) och olika handlingar. Om dessa går bra, därefter en serie som kanske fokuserar på det civila livet i ST. Förmodligen i "nutid"... Nu har även jag sett säsong 3 och 4 av Enterprise. Håller med dig Tom Hell om att de säsongerna handlar en hel del om bildandet av en framtida federation även om den kallas för alliansen. Så där sprack min idé om en ny Star Trek serie...
×