Gå till innehåll
EoNeel

Frank Miller's Sin City

Rekommenderade inlägg

SPOILERALERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag hade stora förväntningar på denna film, lite för stora skulle det visa sig.

Denna Pulp Fiction liknande rulle innehåller 4st seriealbum utav kanske 10-15st totalt, så den rödatråden följs inte så där jättebra. Snarare är filmen upphängd på hämdbegär vilket gör det krysstat. Det är som om filmen vill för mkt, mer än vad seriealbumen ger, och det är här det faller. Hade inte varit för fotot och Marv så hade jag sågat filmen längs med fotknölarna utan att blinka. Jag tecknar och målar själv så jag uppskattar snygga serier med ett skruvat innehåll, och det tycker jag serien Sin City gör, men filmen är platt i jämförelse. Jag tar liksom inte med mig den. Jag får till och med läskiga flashbacks till Warren Beatty's Dick Tracy som kom -90.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Besviken känner knappast jag mig. Fotot är faktiskt otroligt snyggt, och kanske tursamt nog också anpassat för filmens övervåld. Själv så känner jag mig inte så störd av alla hämndmotiven i filmen. I Hollywood har det nästan ansetts politiskt inkorekt med hämnd som något positivt och utan någon förmanande slutpoäng. Så jag välkomnar faktiskt en film som går ut på just råprimitiv hämnd genom övervåld, även om det naturligtvis inte är något jag försvarar i den verkliga världen.

Till filmens nackdel skulle i så fall vara skådespelarinsatserna från Jessica Alba, Brittany Murphy och den trötte Bruce Willis. Men detta vägs upp ganska bra av Clive Owen, Mickey Rourke och Benicio del Toro, som känns helt rätt i sina roller. :w00t:

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×