Jump to content

Tävlingen är nu lagd till handlingarna


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Björn Ehrby (bilden) var den främsta bidragsgivaren i den avslutade tävlingen. Med 60 poäng låg han en god bit före tvåan, Kalle Edgar, som med sina 39½ poäng ändå innehade en stor ledning inför trean, Magnus Håkansson. De har nu valt sina priser och föga överraskande valde de första tre vinnarna böcker ur den välberyktade och spännande Titan-serien. Böcker har även i övrigt varit de flestas val av pris, men vi måste verkligen uppmärksamma pangpriset som Ingemar Hjort valde. Han kom sist i kön med ett halvt (½) poäng och valde en DVD med Star Trek: Nemesis värd 230:-. Valet var ju fritt och detta måste känts som en riktig höjdare.

Vi hoppas nu att denna tävling har triggat er alla att vara med och bidra till databasen. Vi som jobbar med detta på vår egen tid räcker liksom inte till, så alla tangentbord är välkomna! Även om vi inte alltid kommer att använda oss av priser hoppas vi att ni som har möjlighet ändå bidrar på många olika sätt! Kom ihåg att små bidrag såväl som stora bidrag är välkomna.

Detaljer om vinnare, pris och hela den gångna tävlingen återfinns här.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Böcker har även i övrigt varit de flestas val av pris, men vi måste verkligen uppmärksamma pangpriset som Ingemar Hjort valde. Han kom sist i kön med ett halvt (½) poäng och valde en DVD med Star Trek: Nemesis värd 230:-. Valet var ju fritt och detta måste känts som en riktig höjdare.

Det var mig en lustig värdering då det kanske var priset på filmen när den precis kom ut. Nu kan man ju hitta den ny till ett betydligt mindre pris. ;)

Grattis till alla vinnare och deras bidrag.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...