Jump to content

Star Trek XI - 165 dagar kvar *spoiler*


Nyhet

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpg Med mindre än ett halvår kvar till Star Trek, den elfte filminstallationen i Star Trek-produktion så har vi de senaste två veckorna sett att det formligen exploderar nyheter, alltifrån ny trailer till nya posters. Mottagandet av trailern har varit blandad, men helt klart är det att den nya filmen skapar debatt och delar trekkers och icke-trekkers i flera olika läger. Här kommer några av smånyheterna från de senaste dagarna.

  • William Shatner, som inte fick en roll i filmen, har i sin videoblogg kommenterat den nya designen av USS Enterprise NCC-1701 och han säger att det inte är viktigt huruvida skeppet i detaljerna ser ut på ett eller annat sätt. Han upplever att den nya designen i huvudsak överensstämmer med originalseriens skepp och att detta är det viktigaste. (
    )
  • Se femtio bilder från trailern på ett och samma ställe här. (+)
  • Huvudskådespelarna i filmen har skrivit under avtal om att vara med i tre filmer. Dra inte för stora förhoppningar (eller farhågor, för er som inte tror på konceptet...) omkring detta, utan det är standardförfarande att binda upp skådespelare för tre filmer, men inget är ristat i sten förrän denna film har gått i lås (med stora vinster till Paramount, såklart). Eftersom filmen flörtar med Star Wars, så kan vi förhoppningsvis se att det blir fler filmer. (+)
  • Kärleksscenerna med Kirk i filmen är sammanlagt två stycken och en av dessa är med Rachel Nichols, som spelar en orionsk kvinna. Kan den andra scenen vara med Zoë Saldana (Uhura)? Chris Pine (Kirk) säger i varje fall att scenen där Uhura tar av sig tröjan kommer att bli känd och få stor uppmärksamhet. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...