Jump to content

Detaljer om Countdown


Nyhet
 Share

Recommended Posts

star_trek_xi_superliten.jpgandy_schmidt_081212.jpgI en intervju med Newsarama berättar Andy Schmidt, redaktör på IDW Publishing, lite mer om den kommande serietidningen Star Trek: Countdown, en förelöpare till den elfte filmen. Flera intressanta detaljer dök upp, bl.a. att serietidningen kommer att visa oerhört mycket av vad som sedan kommer att finnas med i filmen (viktigt vad gäller frågan om kanonisering) och han berättar vidare:

Vi introducerar läsare till Nero, huvudmotståndare i filmen, och berättar hans berättelse. [...] [ni] lär känna karaktärerna så att när ni går in för att se filmen, kommer ni redan att bry sig om dem. De är fantastiska karaktärer med stor dramatik och stil.

Schmidt får också frågan om IDW kommer att starta en ny Star Trek-serietidning som skall följa på den förväntade nya tidslinjen i Star Trek, startad av den nya filmen, och Schmidts spontana svar blir "vilken ny tidslinje"? Intressant svar, vilket skulle stödja Abrams tidigare uttalanden om att filmen i huvudsak följer etablerad kanon. Han svarar dock att det blir en ny serie som följer upp filmens händelser, vilket är glädjande för Star Trek-läsare.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...