Jump to content

Star Trek i rubrikerna - 13 december 2008


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • IDW Publishing publicerar tillsammans med iVerse Media ett antal serietidningar som tillgängliggörs på iPod och iPhone. De börjar med tidningen Star Trek Archives: The Best of Peter David #1 som kostar 0,99 USD (ca 8 SEK). (+)
  • En teatergrupp från Minnesota, USA, kommer att filma Klingon Christmas Carol och denna kommer sedan att finnas med på specialutgåvan i blu-ray-format, av filmen Star Trek VI: The Undiscovered Country. Filmen kommer att ges ut på DVD/blu-ray den 8 maj 2009, samtidigt som filmpremiären av Star Trek, och avser region 1. Det är i skrivande stund okänt om teatern kommer att finnas med även på region 2-utg??van. (+)
  • Brent Spiner är besviken på alla trekkers som pratat så mycket negativt om Rick Berman. Han menar att man måste beundra Berman för allt han gjort med de Star Trek-serier han varit med om att påverka. Berman, som utsågs personligen av Gene Roddenberry som dennes efterträdare har enligt Spiner gjort ett riktigt bra arbete. "Om [trekkers] inte gillar produkten, så okej, men det här att puckla på honom ... folk gör det för att de är anonyma och för att de kan. De får sitt utlopp med det här.". Intervjun gjordes av SyFy Radio och är på 35 minuter. (+)
  • Mike Okuda pratar med Underwire om svårigheterna med att förbättra TOS-serien i de s.k. "remastered"-versionerna av originalserien. (+)

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...