Jump to content

Star Trek i rubrikerna - 19 maj 2009


Nyhet
 Share

Recommended Posts

FernandaGollo har gjort en Youtube-film där hans favoritfilm kortfattat summeras. En mycket snygg beskrivning av Star Wars..., eller var det Star Trek?

Legenderna William Shatner, Leonard Nimoy, Patrick Stewart och Jonathan Frakes intervjuas av Whoopi Goldberg i en unik video som följer med den nya Star Trek-boxen med de första sex filmerna. Ni kan se lite korta utdrag från intervjun på Dailymotion.

Chris Hemsworth, som spelade George Kirk i Star Trek, har fått rollen som Thor i den kommande omtalade filmen om Marvel-hjälten med samma namn, rapporterar Deadline Hollywood. Filmen beräknas ha premiär i juni 2011 och Daniel Craig har tackat nej till att spela rollen.

På den svenska fronten ser vi att Göteborgs-Posten rapporterade från den senaste treffen den 9 maj i Göteborg och att Peter Söderlund från Stockholm Trekkers har gästbloggat i TV4:s science fiction-blogg om de sista dagarna före Star Trek-premiären (lite tråkig redogörelse kanske, men en del tankar om arbetet bakom scenen, så att säga, får man ut av blogginlägget).

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...