Jump to content

Jack Black som Harcourt Fenton Mudd?


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Envisa rykten de senaste dagarna har gjort gällande att komikern och dramaskådespelaren Jack Black skulle vara påtänkt för rollen som den kända TOS-karaktären Harcourt Fenton Mudd. Rykten började efter att Black setts dinera tillsammans med J.J. Abrams för några dagar sedan, men Abrams tillbakavisar nu alla sådana rykten. Han bekräftar att middagen har ägt rum men att det inte är för en presumptiv Mudd-roll som Black har inbjudits. Abrams säger också att han och manusförfattarna inte har haft ett enda möte omkring en tolfte film, så det finns inget planerat över huvud taget i denna väg.

Jag tror personligen att Jack Black skulle ha varit perfekt för en Mudd-roll, men frågan är om vi vill ha tillbaka den karaktären på nytt...

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Man blir aldrig förvånad längre över vad media kommer ut med.

"Oj oj oj grabbar, JJ Abrams åt tydligen middag med Jack Black ganska nyligen! Eftersom JJ Abrams ska göra en Star Trek film om några år, och Jack Black är tjock så måste han ju givetvis spela den där karaktären Mudd!! Seså, gör en story om detta nu innan någon annan talanglös tidning gör detsamma!"

Herregud.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...