Jump to content

Nu börjar de första intrycken att strömma in för Star Trek: Online


Nyhet
 Share

Recommended Posts

sto_video_preview_thumb_090908.jpg

Flera av de ledande spelsajterna var på plats när den årliga spelmässan Penny Arcade Expo (PAX) i Seattle gick av stapeln, bl.a. för att se det senaste Star Trek-spelet i aktion. Visserligen bara utifrån en samling av Cryptic Studios demon och ett flertal nya skärmbilder, men det kan ändå ge en försmak om vad som väntar.

... spelet ser bra ut och följer den ordinarie tidslinjen, flera årtionden efter TNG-perioden. Vår största oro gäller att det kanske påminner väl mycket om andra aktionsbaserade nätspel.
BigDownload

... Cryptic visar stor respekt för varumärket i grafiken, gränssnittet och en del udda designval. Mekaniken för utetrupperna är dock fortfarande ett frågetecken sett till hur väl den överrensstämmer med vad man förväntar sig i ett Star Trek-spel.
Kotaku

... hypen kring det nya Star Trek-spelet kändes tydligt på mässan; alla verkade tala om det. Många var nyfikna på hur Cryptic hanterar strider i rymden, och de flesta var positiva. Spelet har helt klart stor potential, och det inte bara beroende på att det utvecklas av en resursstark och välrenommerad spelutvecklare.
TenTonHammer

... rymdstriderna var riktigt roliga. Gränsnittet är genomtänkt med kontrollerna logiskt placerade. Striderna går i ett tempo som inte tvingar en att "mosa" tangentbordet för att hinna med allt som händer på skärmen. De kändes väldigt mycket Star Trek, vilket däremot inte kunde sägas om markstriderna.
GameSpy

... på det stora hela fångar STO helt klart atmosfären i Star Trek. Hur bra det är som ett nätspel kommer att visa sig när det spelats under en längre tid: hur lång tid tar det för karaktärerna att utvecklas, hur bra är berättelsen, hur väldesignade är uppdragen, osv. Om det tar längre tid att växla tribblar mot dilitiumkristaller än det tar att nedkämpa klingoner, då kanske inte spelet blir någon höjdare. Det är uppenbart att STO har utformats på ett sätt som kommer att tilltala många Star Trek-älskare. STO kan bli ett av de få licensierade nätspel som gör varumärket rättvisa, och för att vara ett spel som befinner sig i ett förbetastadium ser det förbaskat bra ut.
1UP

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...