Jump to content

Ett nytt avsnitt i fanproduktionen "The Helena Chronicles" har släppts


Nyhet

Recommended Posts

hc2_02_091011.jpg

Det femte avsnittet i den från Hidden Frontier avknoppade serien The Helena Chronicles släpptes för allmän nedladdning idag. Länken finns på Källa. Läs mer om produktionen här.

En kort synops av avsnittet:

2.2 Red Sky at Morn

Kommendör Benjamin Maxwell har fått upp spåret på det "laglösa" USS Helena och Corey Aster har rekryterats till att arbeta på Omegamolekylen på en topphemlig forskningsstation, medan fienden närmar sig från alla håll!

Källa

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Nee det håller inte om inte alla komponenter är bra när man gör science fiction.

Skådespeleriet är faktiskt riktigt bra hos vissa av deltagarna men ojämn och kass hos andra. Helena låter som hon är snuvig jämt och spelar väldigt mediokert.

Datorgrafiken är bra och får väl godkänt av mej vad gäller exteriört. Dock är det lite för kantigt och skarvat interiört.

Sminket- mja vilken tandtekniker har klingonkillarns gått till för att få så mänskliga tänder? ;) Öronen på psykiatrikern är sååå dåligt gjorda.

Visst dom är duktiga och gör vad dom kan med en obefintlig budget men det hör liksom inte hit. Det krävs rejäla karduller när man gör sådant här annars blir det tunt och larvigt! För mej blir det inte njutbart helt enkelt.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...