Gå till innehåll
Nyhet

"Nästa film utspelar sig under femårsuppdraget"

Rekommenderade inlägg

Den tolfte Star Trek-filmen utspelar sig under femårsuppdraget. Men om det är en tid in i det eller precis efter vi lämnade besättningen i den senaste filmen är inte bestämt.

-Det är något vi diskuterar, säger manusförfattarna Roberto Orci och Alex Kurtzman, enligt Trekmovie.

Frågan kom upp på en visning av Star Trek för medlemmarna i Writers Guild, där filmen är nominerad för bästa manus baserat på ett tidigare verk. Manusförfattarduon berättade också att nästa film inte blir en remake, men vissa uttalanden kan tyda på att filmens skurk kommer att spela en större roll än Nero gjorde.

- Jag tror att vår idé är att den första filmen i serie handlar om att hjältarna kommer samman, medan uppföljare handlar mycket mer om skurken. En uppföljare måste ha en sann utmaning som definierar hjältarna och vad de står för. Det är därför Khans vrede är så fantastisk. Khan testade dom och fick dom att offra allt, och det är därför den filmen är så bra.

De säger också att de känner mer press inför den tolfte filmen än de gjorde inför Star Trek. Orci:

-Uppriktigt känner jag mycket mer press eftersom vi fick sånt självförtroende när vi kom på idén hur vi skulle bygga en bro till det gamla Trek och ändå befria oss ifrån det. Nu har vi inga ursäkter för något, nu är vi fria. Nu har vi inte fördelen att förväntningarna är låga.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

×