Gå till innehåll
Flashtrekkie

www.trekiverse.org

Rekommenderade inlägg

för ett par år sedan då jag först började titta på The next generation surfade jag igen en hel del olika sajter och hitta denna lilla skönheten.

detta är en hemsida där man kan läsa noveller av trekkers med stor författar förmåga, hela hemsidan är utlagd så att även minderåriga trekker kan läsa det då det finns en uppdelning mellan de olika och kåder som följer samma sätt som filmer som tex PG-13 osv. Tyvärr var denna sidan nerlagd för ett tag sedan men den är fortfarande uppe. dock finns ursprunget på denna länk http://groups.google.com/group/alt.startrek.creative/topics?lnk=srg&hl=sv (om jag får det rätt) som går via goggle groups där man kan hitta i stort sätt alla de som finns på trekiverse. på den hemsidan kan ni även mejla med författarna om ni är intresserade av nånting. denna hemsidan är för den engelska kunnige eller någon med ett stort engelska lexikon.

f??r er ungdomar skulle det inte skada då jag själv tränade upp min engelska till ett MVG och kan nu läsa flytande

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Star Trek med engelsk text fungerar också bra, det började jag se på i femman eller i fyran. Fast för andra kanske det är lämpligt att vänta lite längre, men det är ett bra tips ;)

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×