Jump to content

Premiär för Shatners dokumentär The Captains


Nyhet
 Share

Recommended Posts

I natt svensk tid sänds William Shatners dokumentär The Captains på amerikanska Epix. Trekmovie.coms redaktör Anthony Pascale har sett den och kallar den för "överambitiös, men också ett måste för trekkies".

I filmen som är 1 timme och 40 minuter lång samtalar Shatner med alla de övriga Star Trek-kaptenerna. Så här skriver Pascale:

"I slutändan är The Captains för lång, självsvåldig och möjligen överambitiös. Regin och klippningen fokuserar för mycket på Shatner och låter inte kärnan i intervjuerna att stå ut. Så den slutgiltiga produkten är inte lika bra som en enkel konversation i stil med William Shatner/Leonard Nimoy Mind Meld: Secrets Behind The Voyage of a Lifetime DVD som släpptes 2004. 

Med det sagt är fortfarande The Captains ett måste för trekkies. Du kommer att lära dig saker, du kommer att skratta och till och med också kanske gråta när du ser The Captains. Visst, det är lite av en egotripp för regissören, men vad annars skulle du vänta dig från The Shatner.  Det är fortfarande ett nöje att spendera nästan två timmar med dessa sex enastående skådisar som har underhållit oss under årtionden."

Hela recensionen, som är mycket lång går att läsa här.

Om och när The Captains släpps på dvd i Europa är ännu oklart.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...