Jump to content

Star Trek i rubrikerna 29 december 2011


Nyhet
 Share

Recommended Posts

  • Ethan Phillips är nu med i inspelningen av filmen Arachnoquake som har premiär på SyFy Channel i juni 2012. I filmen släpper massiva jordbävningar lös gigantiska spindlar. Självklart ger de sig in i människornas värld (USA, såklart) och Phillips är en av de som är centrala i kampen mot det nya hotet. (+)
  • Damon Lindelof har tillsammans med Jon Spaiths har skrivit manus till filmen Prometheus, med premiär i juni. I regi av Ridley Scott ser vi även svenska Noomi Rapace i en av huvudrollerna. (+)
  • Access Hollywood rapporterar rykten om att Zoë Saldana numera ha ett förhållande med Bradley Cooper och detta förhållande lär ha börjat i och med filminspelningen av The words (även den med premiär under 2012) och man får väl vara glad för hennes skull att det blev Bradley Cooper och inte den andra huvudskådespelaren, Dennis Quaid... (+)
  • "Surreys största Star Trek-fan" är vad han kallar sig, Stefan Blackmore i Storbritannien, och han har nu skapat sig sitt eget jobb med hjälp av sin hobby. Han skapar replikor av diverse olika Star Trek-vapen och säljer dem sedanonline och lokalt och detta gör att han nu nästintill blivit självförsörjande på sitt Star Trek-intresse. (+)

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...