Jump to content

Fringe går med förlust


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Sf-serien Fringe går med förlust, berättade Fox nöjeschef Kevin Reilley för amerikanska tv-kritiker för några veckor sedan. JJ Abrams, som är medskapare till serien, hoppas dock att det blir en femte säsong, skriver Tvline.com.

Reilley sa:

-Vi förlorar massor med pengar på den serien. Med de tittarsiffor den har på fredagskvällar är det omöjligt att tjäna pengar. Vi är inte i den här branschen för att förlora pengar, men jag kommer inte att lägga ner serien här och nu. Det är ett beslut som vi skulle få fatta senare. Jag vill inte svika fansen, så var vänliga att inte starta en brevkampanj för att rädda serien, det skulle jag inte klara av. Vi har inte ens satt oss med producenterna och produktionsbolaget och diskuterat situationen.

JJ Abrams säger dock nu några veckor senare:

-Vi förblir hoppfulla att Fringe förnyas.

Orsaken är att Warner, som producerar serien, kan komma att sänka hur mycket de tar betalt för varje avsnitt av Fox som sänder serien. Detta för att få hundra avsnitt, vilket gör serien mer lukrativ som reprisserie. Men inget är klart och producenterna bakom serien arbetar för vidare som om den fjärde säsongen är den sista.

Fringe startade 2008 och har sänts i fyra säsonger. Seriens skapare är Star Trek-regissören JJ Abrams och Star Trek-manusförfattarna Roberto Orci samt Alex Kurtzman.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...