Jump to content
Sign in to follow this  
Jocke

Redaktörer tilldelas medaljer för 2011

Recommended Posts

Redaktörerna har nu fått sina medaljer för det flitiga arbete man utförde under 2011 :)

 • Aike får en till silver-medalj
  Aike fortsätter rapportera om allt nytt som händer i Star Trek-världen. Misstänker att det kommer skrivas en del intressanta nyheter från nu och fram tills att den nya Star Trek-filmen släpps.
 • Fleetadmiral får en till guld-medalj
  Fleetadmiral bidrar med sina kunskaper genom att bygga ut avdelningen med ordförklaringar. Nyheterna inom de tekniska områdena är även alltid intressanta att läsa. Ta även en titt bland våra teman som har fått flera intressanta tillägg.
 • Pjotr'k får en till guld-medalj
  Som vanligt så hjälper Pjotr'k till lite här och var. Litteraturavdelningen hålls hela tiden uppdaterad och innehåller nu över 1 000 (!) böcker, tidningar etc. För er som går på treffar så finns det alltid aktuell information om dessa i vår aktivitetsavdelning.

  Vi får såklart heller inte glömma dom redaktörer som inte fick någon medalj men ändå bidragit med en del under 2011:

  • MrTrek, bidrog mestadels till avsnittsavdelningen genom att förbättra informationen om avsnitten och recensera några av dem.
  • The Holy Three, blev redaktör först under slutet av 2010, men har ändå under 2011 hjälpt till att lägga till och förbättra mycket av informationen om Originalserien. Vi håller tummarna för att det blir en medalj för bidragen under 2012 ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...