Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek i rubrikerna 14 juni 2012

Rekommenderade inlägg

  • Star Trek 12 kommer att släppas i IMAX 3d. Det skriver Paramount i ett pressmeddelande. Flera scener har även filmats i formatet. Tyvärr har vi ingen IMAX bio i Sverige, bortsett från Cosmonova vid Naturhistoriska muséet i Stockholm, och där lär vi knappast få se Star Trek. Så vill man se filmen i IMAX får man bege sig till exempel till London i maj nästa år.
  • Brent Spiner (Data) har fått en ny roll. Nu som sektledare i fjärde säsongen av Warehouse 13 som sänds på amerikanska SyFy. Han kommer att spela broder Adrian och vara med i minst sex avsnitt, skriver TV Guide. Tidigare har även Kate Mulgrew, Rene Auberjonois, och Jeri Ryan varit med i Warehouse 13.
  • Det är osannolikt att det blir en Star Trek-panel på Comic Con i San Diego senare i sommar. Orsaken är att Paramount avstår från att delta på mässan i år, skriver Trekmovie.com.
  • Vanity Fair samlade för sitt senaste nummer 116 av Paramounts stjärnor för att fira att filmstudion fyller hundra i år. Samtidigt tog man också en gruppbild. Flera Star Trek-skådisar var med. Se bilden här.
  • Alla Star Trek-kaptenerna, förutom Chris Pine, deltog nyligen på Comic Con i Philadelphia. Geeknation filmade allt och du kan se det här.

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×