Jump to content
Sign in to follow this  
Nyhet

Star Trek i rubrikerna 14 juni 2012

Recommended Posts

  • Star Trek 12 kommer att släppas i IMAX 3d. Det skriver Paramount i ett pressmeddelande. Flera scener har även filmats i formatet. Tyvärr har vi ingen IMAX bio i Sverige, bortsett från Cosmonova vid Naturhistoriska muséet i Stockholm, och där lär vi knappast få se Star Trek. Så vill man se filmen i IMAX får man bege sig till exempel till London i maj nästa år.
  • Brent Spiner (Data) har fått en ny roll. Nu som sektledare i fjärde säsongen av Warehouse 13 som sänds på amerikanska SyFy. Han kommer att spela broder Adrian och vara med i minst sex avsnitt, skriver TV Guide. Tidigare har även Kate Mulgrew, Rene Auberjonois, och Jeri Ryan varit med i Warehouse 13.
  • Det är osannolikt att det blir en Star Trek-panel på Comic Con i San Diego senare i sommar. Orsaken är att Paramount avstår från att delta på mässan i år, skriver Trekmovie.com.
  • Vanity Fair samlade för sitt senaste nummer 116 av Paramounts stjärnor för att fira att filmstudion fyller hundra i år. Samtidigt tog man också en gruppbild. Flera Star Trek-skådisar var med. Se bilden här.
  • Alla Star Trek-kaptenerna, förutom Chris Pine, deltog nyligen på Comic Con i Philadelphia. Geeknation filmade allt och du kan se det här.

[ Till originalnyheten ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...