Gå till innehåll
Nyhet

Frakes: Riker var väldigt stel i början av TNG

Rekommenderade inlägg

Jonathan Frakes berättar för LA Times att han i början av Star Trek: The next generation inte förstod vad han gett sig in på. Star Trek som kulturellt fenomen hade han inte grepp om men han lärde sig väldigt snabbt!

När det väl gick upp för honom försökte han att leva upp till Gene Roddenberrys vision vilket gjorde, och detta beklagar han nu, att hans karaktär William Riker var väldigt stel i de tidiga säsongerna. Det var först när han för en av manusförfattarna nämnde sin kärlek till jazzmusiken som saker och ting började att utvecklas för karaktären. Sammantaget är Frakes dock nöjd över sin medverkan i Star Trek:

Det var underbart att vara en del av det. Riker utvecklades och ändrades under åren och det blev en verklig gåva till mig.

Källa

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Intressant att se hur skådespelarna och deras intressen är med och påverkar hur deras figurerer formas under åren, jag har alltid undrat lite över om det är något som påverkar manusförfattarna, eller om rentav skådisarna själva har något att säga till om. J.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×