Gå till innehåll
Hugh

Utveckla kalendern, lägg in träffar och annat...

Rekommenderade inlägg

Hej!

Det finns en kalender här på forumet som det bör finnas finna förutsättningar att förändra lite. Något som kanske skulle locka till mer aktiviteter här på forumet och IRL?

I dag är det mest enskildas födelsedagar som är angivet i kalendern vilket är trevligt i och för sig. Men varför inte lägga in träffar och andra tillställningar i kalendern? Och då med möjligheten att visa var och när träffen äger rum samt även med möjlighet för enskilda att visa om de kommer, kanske kommer eller inte kommer. Vidare skulle man även kunna lägga in möjligheten för enskilda att visa att de var där. Och naturligtvis även med möjligheten för enskilda att kort kommentera träffen. Det kanske var en jättebra och trevlig träff som skulle locka många andra att delta vi ett annat tillfälle?

Har kanske inte hittat tråden för det än (?) men har inte sett någon tråd om helgens träff i Göteborg. Kunde vara en god idé att lägga in sådant i Kalendern. den skulle då bli rätt mycket intressantare och allt mera livfullt. Vet några andra siter/föreningar som har gjort så. Och från en rätt livlös tillvaro har kalendern exploderat i aktiviteter där det finns möjlighet att träffas och lära känna varandra i verkligheten...

Mvh. Hugh

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Redaktionen tog för några år sedan beslutet att satsa på sidans egna kalender. Därför finns det idag endast födelsedagar i forumets kalender.

Om det finns några medlemmar som har viljan och möjlighet att lägga tid på att hålla kalendern uppdaterad så är det inga problem. Om man vill så kan man som medlem redan nu lägga in händelser.

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Jaha, där ser man. Att det skulle finnas två kalendrar översteg liksom min fantasi. Och jag lyckades säkert med konststycket att gå in på den ena fem, sex gånger men aldrig på den andra. Det hade nog tagit en stund för mig att lista ut att det fanns två kalendrar... *s*

/Hugh

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×