Gå till innehåll
Nyhet

Hemsidan för Star Trek Into Darkness har lagts upp

Rekommenderade inlägg

Star Trek Into Darkness hemsida finns nu på nätet. Du ser den här. I nuläget finns inte mycket mer än postern som släpptes tidigare under dagen samt information när filmen släpps i olika länder. Som känt tidigare bekräftas här att filmen har premiär i Sverige den 17 maj 2013.

Värt att notera är att hemsideadressen är densamma som Star Trek (2009), vilket innebär att den prisbelönta sidan verkar ha försvunnit för gott. Samma sak gäller nämna films Facebooksida som numera lanserar Star Trek Into Darkness.

Twitter för Star Trek Into Darkness hittar du här.

(Tack till loghaD)

Tillägg kl 22:09

Det finns även en svensk version av den officiella webbplatsen. Det är StarTrek.se som automatiskt vidarebefordrar till startrekfilmen.se. En rimlig gissning är nog att det viktigaste materialet som finns på USA-sidan också kommer på den svenska sidan.

Intressant är dock att det på USA-sidan står 17 maj som premiärdag, men på den svenska står det bara maj 2013. Innebär detta att datumet inte är fastställt med säkerhet och att filmen kommer att ha premiär senare än detta datum? På sidan för utgivningsdatum står fortfarande 17 maj för Sverige, men detta kan ju ändras.

Källa Källa 2

[ Till originalnyheten ]

Redigerad av Nyhet

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×