Jump to content

Peter Capaldi spelar den tolfte Doktorn


Nyhet

Recommended Posts

BildTidigare ikväll blev det officiellt vem som tar över rollen som Doktorn i den mycket långlivade brittiska TV-serien Doctor Who från december 2013. 

 

Det blir Peter Capaldi, ett namn som legat högst på vadslagningslistor i Storbritannien, och en mycket uppskattad skådespelare. Han har faktiskt varit med i ett Doctor Who-avsnitt tidigare, som den romerska köpmannen Caecilius i avsnittet The Fires of Pompeii från 2008. 

 

Många känner igen honom från TV-serien The thick of it (som i Sverige fick namnet Trist, herr minister) där han på de senare säsongerna hade en av huvudrollerna som Malcolm Tucker. Vi har också sett honom i Torchwood (2009), World war Z (2013) och i ett otal andra biroller genom åren. 

 

Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Hade gärna sett någon jag inte var bekant med sedan tidigare (vilket var fallet med de tre senaste), men ser ändå fram emot det; jag älskar Capaldi :)

Det blir lite underligt att se honom i den rollen efter att ha sett hans karaktär i Torchwood: Children of Earth (där han för övrigt är helt fantastisk).

Men, men, Doctor Who-fans har ju varit med om en del lustiga skådespelarval, som när Colin Baker blev den sjätte doktorn, efter att tidigare ha spelat en karaktär som sköt den femte.

Om man verkligen vill tortera en whovian så kan man visa dem https://www.youtube.com/watch?v=7r5aMjviWjc, där Matt Smiths karaktär får ihop det med Billie Pipers ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...