Jump to content

J.J. Abrams talar ut om linsöverstrålningen


Nyhet

Recommended Posts

Crave Online har släppt

från ett pressevent som anordnades i samband med lanseringen av Star Trek Into Darkness på DVD och Blu-ray. Där möter vi bland andra Simon Pegg, Alice Eve, Deep Roy och Michael Giacchino, och det pratas om allt från Star Wars och Doctor Who till klingoner och filmmusik.

I en lite längre intervju med J.J. Abrams berättar han bland annat om sin förkärlek till linsöverstrålning (eller "lens flare"). Han säger att han vet att han nog använder det lite för mycket, så till den grad att han faktiskt varit tvungen att använda specialeffektsbolaget Industrial Light & Magic för att gå in i efterhand och dämpa effekten.

Han understryker även att det i nuläget inte verkar finnas något intresse från CBS sida för en ny TV-serie, vare sig med filmbesättningen eller någon annan variant.

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

''Han understryker även att det i nuläget inte verkar finnas något intresse från CBS sida för en ny TV-serie, vare sig med filmbesättningen eller någon annan variant.''

Synd. Bland Vanliga folket har intresset ökat för en ny star trek serie, speciellt efter de två nya filmerna har många nya unga börjat intressera sig för Star Trek.

Hoppas Star Trek Renegades skulle få Cbs att ändra sig, annars är jag rädd att vi får leva endast med fan-serierna några år till, vilka är dock bra , speciellt Star Trek Phase 2 och Star Trek continues.

Edited by startrek92
Link to comment
Share on other sites

Renegades är ett intressant projekt och något som jag kommer att se om jag får chansen. Men på tal om chanser så tror jag inte att CBS kommer att gå vidare med det hela efter att ha fått pilotavsnittet uppvisat. Däremot så ser jag gärna att Star Trek återkommer i tv-format, för det är där som den Star Trek är som allra bäst. Det finns ju en viss risk att man i sådant fall skulle spinna vidare från dom nya filmerna, något som jag inte är intresserad av. Men förr eller senare så ska väl Star Trek hitta hem till tv-publiken.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...