Jump to content

Michael Dorn gör rösten till Worf i Star Trek Online


Nyhet
 Share

Recommended Posts

stoworf_131029.jpg

Han är den första klingonen i Stjärnflottan, och Federationens ambassadör till Qo'noS. Hans klinga har tillsatt kanslerer och avsatt dem, och hans ord har utsett en kejsare. Han är Duras' baneman, en flerfaldig krigshjälte och en symbol för den sanna klingonska hedern. Han är Worf, Moghs son. Och han är tillbaka.

 

Det är ingen hemlighet att Michael Dorn är sugen på att åter träda in i rollen som Worf, och bland annat har han varit i kontakt med CBS och Paramount om att producera en serie om Kapten Worf. Vad det blir av det projektet vet i nuläget inte, men Worf-fans med ett Star Trek Online-konto kanske blir manade att revidera sina Halloween-planer när de får höra att Michael Dorn gör rösten till sin gamla rollfigur i episoden "Sphere of Influence", som släpps nu på torsdag. I det här äventyret arbetar spelaren sida vid sida med Worf för att lösa ett mysterium rörande en uråldrig iconisk portal.

 

Det har gått mer än ett årtionde sedan Dorns senaste officiella framträdande som Worf, men i en intervju med StarTrek.com säger han att det var väldigt lätt för honom att kanalisera sin inre klingon; det verkar som att Worf har lämnat ett obotligt intryck på skådespelarens psyke.

 

Michael Dorn är inte den första Star Trek-alumnen som har lånat sin röst till Star Trek Online. Där hörs även http://www.youtube.com/watch?v=zc--DwcATdMsom Spock,

som en holografisk Leeta och
som en holografisk läkare.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...