Gå till innehåll
Nyhet

Star Trek Axanar lanserar ny hemsida, Star Trek Continues frestar med ny affisch

Rekommenderade inlägg

Vi inledde året med ett nytt avsnitt av Star Trek: Phase II, och nu är det bara tre veckor kvar till nästa avsnitt. Det nya avsnittet, The Holiest Thing, kommer att introducera skådespelaren Brian Gross som Kapten James T. Kirk, sedan James Cawley valt att ta ett steg åt sidan.

 

I februari får vi också ett nytt avsnitt av Star Trek Continues, och STC-gänget har nyligen släppt en affisch för att få upp vår aptit. På affischen ser vi Lou Ferrigno, som gör ett gästframträdande, men mycket mer än så avslöjar affischen inte om avsnittets handling. Det är nämligen så att den här affischen inte är riktigt "komplett", och en mer avslöjande version kommer att släppas i samband med att avsnittet har premiär.

 

Det dröjer ett bra tag till innan Star Trek: Axanar har premiär, men nu har filmprojektet fått en ny hemsida, där man kan läsa på om filmens handling, dess kronologi och dess karaktärer, med mera. Dessutom har hemsidan två olika FAQs: En vanlig FAQ, som besvarar frågor om finansiering, licensiering och dylikt, samt en "Geek FAQ", för den som undrar varför stjärnskeppet Ares' navigationsdeflektor ser ut som den gör, eller vilka dekaler som kommer att användas på uniformerna.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Dela detta inlägg


Länk till inlägg
Dela på andra webbplatser

Skapa ett konto eller logga in för att kommentera

Du måste vara medlem för att kunna kommentera

Skapa ett konto

Registrera ett nytt konto i våran gemenskap. Det är lätt!

Registrera ett nytt konto

Logga in

Redan medlem? Logga in här.

Logga in nu

×