Jump to content

Star Trek Axanar lanserar ny hemsida, Star Trek Continues frestar med ny affisch


Nyhet
 Share

Recommended Posts

Vi inledde året med ett nytt avsnitt av Star Trek: Phase II, och nu är det bara tre veckor kvar till nästa avsnitt. Det nya avsnittet, The Holiest Thing, kommer att introducera skådespelaren Brian Gross som Kapten James T. Kirk, sedan James Cawley valt att ta ett steg åt sidan.

 

I februari får vi också ett nytt avsnitt av Star Trek Continues, och STC-gänget har nyligen släppt en affisch för att få upp vår aptit. På affischen ser vi Lou Ferrigno, som gör ett gästframträdande, men mycket mer än så avslöjar affischen inte om avsnittets handling. Det är nämligen så att den här affischen inte är riktigt "komplett", och en mer avslöjande version kommer att släppas i samband med att avsnittet har premiär.

 

Det dröjer ett bra tag till innan Star Trek: Axanar har premiär, men nu har filmprojektet fått en ny hemsida, där man kan läsa på om filmens handling, dess kronologi och dess karaktärer, med mera. Dessutom har hemsidan två olika FAQs: En vanlig FAQ, som besvarar frågor om finansiering, licensiering och dylikt, samt en "Geek FAQ", för den som undrar varför stjärnskeppet Ares' navigationsdeflektor ser ut som den gör, eller vilka dekaler som kommer att användas på uniformerna.

 

Källa Källa 2

 

[ Till originalnyheten ]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...