Jump to content

Sofia Boutella får huvudroll i Star Trek XIII


Nyhet
 Share

Recommended Posts

sofia_boutella_150411.jpg

Tidigare i år har vi kunnat se henne i actionkomedin Kingsman: The Secret Service som den svärdbenta yrkesmördaren tillika personliga assistenten Gazelle. Nu träder dansaren, OS-gymnasten och skådespelerskan Sofia Boutella ut på det sista gränslandet, enligt uppgifter från Deadline.com.

 

Sofia Boutella föddes i Algeriet år 1982, och började träna klassisk dans redan vid fem års ålder. När hon var tio år gammal flyttade familjen till Frankrike, där hon gick över till rytmisk gymnastik. Hon upptäckte att hon hade en riktig fallenhet för idrottsformen, och vid arton års ålder kom hon med i franska OS-laget. Vid det laget hade hon även tagit sina första steg in i musikens värld, där hon deltog i ett antal musikvideor och var med i den framgångsrika dansgruppen Vagabond Crew.

 

Från 2005 och framåt var hon delaktig i ett antal välkända musikvideor, exempelvis

och https://www.youtube.com/watch?v=w4aDCCYnAB8av Madonna, samt
av Rihanna. År 2011 kanaliserade hon Michael Jackson i musikvideon till https://www.youtube.com/watch?v=zjGtTUfPcI4, som var en del av det postuma albumet Michael. Under den perioden var hon också varit en viktig del av PR-kampanjen https://www.youtube.com/watch?v=DNoL5-thO5s, där hon bland annat haft kapplöpning med Zlatan.

 

 

Än så länge vet vi inte riktigt vad för sorts roll Boutella kommer att ha i Star Trek XIII, men enligt Deadlines källor rör det sig om en av huvudrollerna.

 

Källa

 

[ Till originalnyheten ]

Edited by Nyhet
Link to comment
Share on other sites

Detta skulle eventuellt kunna ses som ett tecken på att det ligger någonting i ryktena att de aktivt jobbar med att få in fler kvinnliga huvudroller i nästa film. Jag är dock inte helt övertygad om den källan's tillförlitlighet (till skillnad från Deadline, som har ett väldigt bra "track record" när det gäller nyheter om ST13).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...